Wonen

Lepelenburg beschikt over een aantal kamers voor studenten, maar wonen in Lepelenburg omvat meer dan alleen een kamer huren. Lepelenburg is een echt huis, goed ingericht en schoon, waardoor je je makkelijk thuis voelt. Het pand, gebouwd rond 1850, is goed onderhouden en volledig gemeubileerd, de kamers inbegrepen.

Daarnaast beschikt Lepelenburg over twee studeerkamers, drie woonkamers (een daarvan voorzien van een piano) en een eetkamer. Er is ook nog een fietsenstalling en een ruim terras met uitzicht op het Lepelenburg park. Deze voorzieningen zijn niet alleen bedoeld voor de inwoners, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de activiteiten die worden georganiseerd in het studiecentrum.

Wanneer je je studie als eerste prioriteit beschouwt, dan kan een stimulerende omgeving als deze je ondersteunen om dit streven ook waar te maken. Een serieuze aanpak van de studie staat in Lepelenburg voorop, net zoals de algemene ontwikkeling buiten je studie om. Dit merk je bijvoorbeeld aan het feit dat we twee studeerkamers hebben en een ruime bibliotheek, maar ook aan de academische houding van de bewoners. Regelmatige schoonmaak en dagelijkse maaltijden worden door het personeel van Lepelenburg verzorgd, zodat je je volledig aan je studie kan wijden.

De sfeer van het huis is dus gebaseerd op studiemotivatie, brede interesses en een open houding. Op grond hiervan worden toekomstige bewoners in Lepelenburg toegelaten.

Interesse? Neem contact met ons op! Aan de onderkant vind je onze contactgegevens.